Aflevering 5 + 6: Eddy Zoëy

S04 E05 Eddy Zoey “De kleren werden van je lijf gerukt”

In de 5e aflevering van dit 4e seizoen van De Broadcast is TV Presentator Eddy Zoey te gast. Dit gesprek is opgedeeld in 2 delen. In deel 1 van ons gesprek praten we met Eddy over de start van zijn carrière. Over hoe hij begon bij de Hitkrant, TV Oost en overstapte naar BNN. In deel 2 gaan we in op de jaren daarna en praten we over veel programma’s die hij maakte voor RTL zoals RTL Boulevard, Expeditie Robinson en Take Me out.

Patrick en Peter praten uitgebreid met Eddy aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes over zijn mooie media loopbaan. Hoe kwam Eddy terecht bij de televisie? Hoe was het werken met Bart de Graaf? Hoe ontstond ‘Nu we er toch zijn’ en waarom vertrok hij bij BNN? Dat en veeeeel meer in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’.


S04 E06 Eddy Zoey - over Expeditie Robinson - “Ik voel ‘m hier niet”

In de 6e aflevering van dit 4e seizoen van De Broadcast is TV Presentator Eddy Zoey te gast. Eddy praat in deel 2 van ons gesprek over zijn overstap naar o.a. RTL en de rest van zijn carrière. We zoomen in op veel RTL programma’s die hij maakte zoals RTL Bouelavard, Expeditie Robinson en Take Me out. Maar we hebben het ook over zijn passie voor natuur tv en trip met Freek Vonk.

Patrick en Peter praten uitgebreid met Eddy aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes over zijn mooie media loopbaan. Waar heeft Eddy spijt van? Wat zijn Eddy’s meest en minst favorieten programma’s die hij maakte en waarom? En welk programma zou hij ooit nog graag maken? Dat en veeeeel meer in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’.

Woensdag online via de broadcast.nl of je favoriete podcast app. En sinds dit seizoen ook te zien op Youtube.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.