Aflevering 4: Domien Verschuuren

S03 E04 Domien Verschuuren “Dat is mijn allermoeilijkste periode bij 3FM geweest”

In de 4e aflevering van dit 3e seizoen van De Broadcast is Q Music DJ Domien Verschuuren te gast. Domien begon zijn radio loopbaan bij Omroep Goirle en EFM om vervolgens terecht te komen bij 3FM. Inmiddels maakt hij alweer enkele jaren de succesvolle middagshow op Q Music. 

Patrick en Peter praten uitgebreid met Domien aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes. Hoe kwam hij bij de Nationale radio terecht en met welke blik kijkt hij terug op 12 jaar 3FM? Wat kan hij vertellen over zijn deelnames aan het Glazen Huis en welke ambities zijn er nog? Dat en meer hoor je in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’. 

Bonus aflevering Domien Verschuuren

In navolging op de reguliere aflevering met Domien Verschuuren is dit bonus materiaal. Deze aflevering bestaat uit exclusieve content welke niet hoorbaar geweest is in de reguliere aflevering met Domien. In deze extra aflevering hoor je onder meer dat Domien vertelt over zijn favo 538 dj uit zijn jeugd en wat hij van hem heeft geleerd. Wat heeft hij geleerd bij de lokale omroep en schrijft hij zijn teksten allemaal uit? Hoe belangrijk is nou eigenlijk een producer voor een radioprogramma en wat voor producer was Domien eigenlijk? Dat en meer hoor je in deze bonus aflevering van ‘De Broadcast’.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.