Aflevering 2: Jeroen Nieuwenhuize

S03 E03 Jeroen Nieuwenhuize “Ik wist niet wat me overkwam, ik had geen idee”

In de 3e aflevering van dit 3e seizoen van De Broadcast is Radio 10 DJ Jeroen Nieuwenhuize te gast. Jeroen begon zijn radio loopbaan bij Omroep Zeeland om vervolgens over te stappen naar Radio 538. Inmiddels zit hij alweer enkele jaren tijdens de ‘work hours’ op Radio 10.

Patrick en Peter praten uitgebreid met Jeroen aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes. Hoe kwam hij bij Radio 538 terecht? Waarom stopte hij met de Top40 en luistert hij er nog weleens naar? Welke ambities zijn er nog? Dat en meer hoor je in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’. 

Bonus aflevering Jeroen Nieuwenhuize

In navolging op de reguliere aflevering met Jeroen Nieuwenhuize is dit bonus materiaal. Deze aflevering bestaat uit exclusieve content welke niet hoorbaar geweest is in de reguliere aflevering met Jeroen. Hij vertelt hierin nog wat meer over zijn tijd bij omroep Zeeland, hoe het balletje is gaan rollen richting zijn debuut bij Radio 538, ook vertelt Jeroen waarom Michiel Veenstra weg moest bij The Morning JEM en werd vervangen door Sander de Heer, en hoe kijkt Jeroen naar de aankomende ether frequentie veiling. Dat en meer hoor je in deze bonus aflevering van ‘De Broadcast’.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.