Aflevering 1: Rob van Someren

In de 1e aflevering van dit 3e seizoen van De Broadcast is Radio 10 DJ Rob van Someren te gast. Rob begon zijn radioloopbaan op zijn 17e bij het legendarische Radio Decibel waar hij de mengtafel deelde met oa. Daniel Dekker, Adam Curry en Jeroen van Inkel. Hij stapte in 1988 over naar het beginnende Radio 10. Werkte daarna bij Radio 3, Radio Veronica en de laatste jaren is hij te horen met Somertijd bij Radio 10. Patrick en Peter praten uitgebreid met Rob over zijn 30 jarige radio carrière.

In deze eerste aflevering van het 3e seizoen hoor je het verhaal van Rob aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes. Ambieert hij een functie als Radio directeur? Zijn er nog ambities? En hoe houd je 30 jaar lang radio maken leuk? Dat en meer hoor je in deze aflevering van ‘De Broadcast’. 

 

Bonus aflevering Rob van Someren

In navolging op de reguliere aflevering met Rob van Someren is dit bonus materiaal. Deze aflevering bestaat uit exclusieve content welke niet hoorbaar geweest is in de reguliere aflevering met Rob. Hij praat in deze extra content aflevering o.a. over zijn piratentijd en nog even over 1 van zijn passies namelijk radiotechniek. Verder vertelt hij wanneer hij het liefst radio maakt, wanneer hij het meest ‘aan’ staat zeg maar, en hij krijgt ook een aantal dilemma’s voorgeschoteld. Dat en meer hoor je in een deze bonus aflevering van ‘De Broadcast’. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.