Aflevering 2: Wouter van der Goes

S03 E02 Wouter van der Goes “Heb ik hier wel goed aan gedaan?”

In de 2e aflevering van dit 3e seizoen van De Broadcast is NPO Radio 2 DJ Wouter van der Goes te gast. Wouter begon zijn landelijke radio loopbaan bij Radio 538, stapte over naar Veronica FM om vervolgens Ruud de Wild op te volgen bij 3FM. Hij stapte daarna over naar Q Music, werd daar tevens Programma Directeur, om hierna terug te komen bij de publieken. Sinds enkele jaren hoor je Wouter bij NPO Radio 2. Ook is hij dé stem van NPO 1.

In deze tweede aflevering van het 3e seizoen hoor je het verhaal van Wout aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes. Hoe was het als eerste bewoner van ‘Het Glazen Huis’? Wat vond hij van zijn functie als ‘Programma Directeur’? Wie ontdekte hij daar én zijn er nog ambities na NPO Radio 2? Dat en meer hoor je in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’.

 

Bonus aflevering Wouter van der Goes

In navolging op de reguliere aflevering met Rob van Someren is dit bonus materiaal. Deze aflevering bestaat uit exclusieve content welke niet hoorbaar geweest is in de reguliere aflevering met Rob. Hij praat in deze extra content aflevering o.a. over zijn piratentijd en nog even over 1 van zijn passies namelijk radiotechniek. Verder vertelt hij wanneer hij het liefst radio maakt, wanneer hij het meest ‘aan’ staat zeg maar, en hij krijgt ook een aantal dilemma’s voorgeschoteld. Dat en meer hoor je in een deze bonus aflevering van ‘De Broadcast’. Nu online via de broadcast.nl of je favoriete podcast app. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.