Aflevering 8: Erik Jan Rosendahl

In de 8e aflevering van dit 3e seizoen van ‘De Broadcast’ is Radio vormgever en side-kick Erik-Jan Rosendahl te gast. Erik-Jan is begonnen bij Radio 538 en tegenwoordig hoor je ‘m elke avond met Daniel Lippens en Julia Maan in ‘Het Avondcircus op SLAM!’. 

Patrick en Peter praten uitgebreid met Erik-Jan aan de hand van veel fragmenten, verhalen en anekdotes over zijn rijke radio loopbaan. Erik-Jan is naast vormgever en side-kick een mooie sfeermaker op de radio en dat doet ie al bijna 25 jaar. In deze aflevering wordt alles besproken, van zijn start bij 538 tot Radio Veronica en NPO Radio 2 tot SLAM!. Hoe kwam Erik-Jan bij de radio terecht? Waar is hij het meest trots op? Waarom was hij, naar eigen zeggen, op een gegeven moment niet meer te hand haven? En welke ambities zijn er nog? Dat en veel meer hoor je in een nieuwe aflevering van ‘De Broadcast’. 

Online te beluisteren via de broadcast.nl of je favoriete podcast app. Steun ons via vriendvandeshow en luister extra bonus content als ‘vriend van de show’. 

Contact: info@debroadcast.nl

*opgenomen voordat bekend werd dat Radiocorp is overgenomen door Mediahuis*

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.